Wednesday July 14

Uitgeslapen. Voor de rest een beetje hangen, tafeltennis en hebben Wilma en ik een kopje thee en koffie gedronken. En speelkaarten gekocht. Konden we klaverjassen.  Om een uur of drie zijn we naar het nabijgelegen shoppingcenter gegaan. Volgens de mensen van de campground was het 10 minuten lopen. Wij geloofden dat. Dom. Amerikanen lopen nauwelijks dus hoe weten ze hoe lang het lopen is. Het was dus wel even een stuk langer lopen in de hitte. En het shoppingcenter was ook erg uitgestrekt. Er waren een aantal minder interessante winkels maar JC penny had wel wat leuke kleding. De jongens hebben daar een aantal leuke en niet dure T-shirts gekocht.

De jongens bleven nog even kijken bij Best Buy terwijl de ouderen de terugtocht aangingen. Wat een doorzettingsvermogen was er nodig om de hele weg terug vol te houden. But we made it. De jongens kwamen later want die hadden nog even de Subway aangedaan. Zij zijn daarna gaan zwemmen. Uiteraard weer de BBQ aangestoken al waren er wel twijfels omdat er slecht weer dreigde. Uiteindelijk viel het nog mee. ’s Avonds heeft Jeff kennis gemaakt met het edele klaverjassen.

We hebben ’s middags nog gevraagd of het normaal is hoe het stil het is. Het is in de zomermaanden altijd rustig omdat Amerikanen niet in de die tijd naar het veel te hete Florida gaan. Ze zoeken liever de koelte op van de bergen. Wij mazzel. Alleen in de pretparken merk je er niet veel van.

Vorige Volgende