Saturday July 24

Niet vroeg opgestaan. Lekker uitgeslapen tot half tien. Ontbeten met een brood dat we in de plaatselijke supermarkt gekocht hadden. Nou dat was werken. Droog! Jeffrey had bijna de hele morgen nodig om het weg te krijgen. Uiteindelijk op weg naar Clermont. Daar hadden we een campground gevonden met een groot zwembad. En Clermont ligt vlak bij de plek waar we zondag de camper moeten inleveren. De twee en halve uur rijden ging voorspoedig. Onderweg nog even bij de Publix boodschappen gedaan. De laatste keer. De lunch bestond deze keer uit donuts en andere zoete baksels. Om half drie kwamen we op de campground aan. Heel nieuw, heel mooi en heel stil. En niet duur. De mannen zijn meteen met zijn vieren het zwembad in gedoken en hebben daar een tijdje gespeeld.

Nog even de laatste wasjes gedaan en vervolgens voor de laatste keer BBQ. Nog één keer steaks, filetlapjes, hamburgers, worstjes en eigen gevangen vis. Toch ook weer heerlijk. En het was goed buiten zitten deze keer.

Al vast wat spullen wat we niet meer nodig hadden weggegooid. ´s Avonds? Kaarten, verhaaltje typen, foto’s overzetten en tv kijken. De laatste camperavond.

Vorige Volgende