Wat gaan we allemaal doen?

We vliegen naar New York. Vetrek om 9 uur en aankomst om 12 uur lokale tijd. We gaan dat van het vliegveld, Newark, naar ons hotel DoubleTree Suites - Times Square New York. We hebben dan nog een gedeelte van de middag en de avond om een stukje Manhattan te verkennen. O.a. Empire State Building en wat andere bezienswaardigheden. We zien wel.De volgende dag gaan we vroeg naar het zuiden om daar met een veerboot naar Liberty Island te varen. Daar staat het Vrijheidsbeeld. Nadat we weer het vaste land hebben bereikt gaan we naar het 9/11 memorial. Vervolgens richting China Town en Little Italy. De middag richting Central Park. Daar is voldoende te zien. De laatste dag hebben we nog de ochtend om ergens nara te gaan kijken. Druk programma. dus helaas weinig tijd om te winkelen. 's Middags moeten we op het vliegveld de auto ophalen. We rijden dan richting Baltimore. Hotel is geboekt, Homewood Suites By Hilton. De volgende morgen vroeg op, ontbijt, en op weg naar Washington. In Washington gaan we natuurlijk in ieder geval de bekende plekken langs. Het Witte Huis, Capitool, etc. Waar we die avond slapen is nog niet bekend. De reis gaat daarna richting Florida. In een kleine 3 dagen tijd moeten we Saint Augustine bereiken. De bedoeling is om rond het middaguur aan te komen en 's middags de Alligator Farm te bezoeken. Na de het bezoek eten bij de Italiaan waar we 6 jaar geleden goede ervaringen hebben opgedaan. We slapen in Southern Oaks Inn

En dan de volgende dag naar Orlando. Een uurtje of 3 a 4 rijden naar de eerste stop, Universal Studios. Het hotel is het Royal Pacific Resort. We kunnen na het inchecken direct een van de parken gaan bezoeken. We verblijven daar twee nachten. We kunnen dus na de eerste dag nog twee volle dagen ons vermaken in beide parken. Aan het eind van de laatste dag verplaatsen we ons naar een ander hotel, Staybridge Suites. Daar blijven we vijf nachten. De eerste drie dagen bezoeken we de Disney parken. Er zijn er vier. na de Disney parken is Seaworld aan de beurt. Na Seaworld maar even een paar dagen zonder pretpark. We moeten vroeg op om de auto weg te brengen en de camper op te halen. Zodra we de camper ons eigen hebben gemaakt gaan we naar een campground bij Sarasota beach om vlak bij het strand een beetje uit te rusten van de pretparken. We blijven daar een hele dag. Maar dan is de rust weer over. Vroeg op en naar Bush Gardens.

En dan begint de grote oversteek naar San Francisco.

Van Tampa naar San Francisco.

Het meest van deze tocht is onbekend. We gaan naar New Orleans. We gaan door Texas. Monument Valley, Grand canyon, Las Vegas, maar via welke weg en wat we gaan zien nog geen idee. Dat zien we wel. Wat vast staat is dat we 4 augustus in Las Vegas moeten zijn. We slapen daar een nachtje in hotel New York, New York. En natuurlijk 10 augustus in San Francisco. 11 augustus vliegen we om 7 uur 's avonds weer terug naar huis. Maar zover is het nog lang niet.