{jcomments off}

July 21

Sarasota to Sarasota – 0 miles door Hans

De nieuwe verblijfplaats, de camper, is even wennen. We zijn  2 weken lekkere hotelbedden gewend en nu moeten we het ruim 3 weken doen met de slaapgelegenheid in de camper. Minder comfortabel, voor sommigen wat erg krap. En de airco maakt de hele nacht lawaai waaraan we moeten wennen. Zonder airco is het echter ook niet te doen. Overdag is de temperatuur rond de 35 graden en met een hoge luchtvochtigheid is de gevoelstemperatuur boven de 40. Het is dan ook flink zweten bij het minst geringste. ’s Nachts is de temperatuur wel wat lager maar niet echt veel. Wel hebben we iedere dag regen. Soms flinke buien. Maar afkoelen doet het niet.
Vandaag dus ook het eerste ontbijtje in de camper. Ook best wel krap met z’n zessen. Eerst moeten een aantal bedden worden opgeruimd voordat we kunnen zitten. Maar da  kan iedereen zijn eigen specialiteit gaan bereiden. Loes en Daan zitten aan de cereals, Daphne aan de yoghurt met bevroren vruchten (?), Bas, Wilma en Hans gewoon aan een broodje pindakaas of Nutella. Na het ontbijt zijn de 4 kids naar het strand gegaan. Even het heuveltje over en dan sta je direct op het mooie witte zandstrand van Turtle Beach aan de Golf van Mexico.

Ze zijn een tijdje lekker in het water geweest en ook even op het strand gaan liggen.

We kunnen helaas geen was doen omdat de wisselautomaat stuk blijkt. Volgende keer dan maar. Omdat het aan het begin van de middag de lucht weer gaat betrekken besluiten we vroeg te gaan barbecueën. Dat blijkt maar net op tijd. We kunnen de filetlapjes en de spareribs klaar maken maar dan komt de regen goed naar beneden.

En dat houdt een behoorlijk tijdje aan. Aan het eind van de dag klaart het een beetje op. De jongeren onder ons gaan toch nog voor een laatste keer de zee in. Bas had nog een korte ontmoeting met een krab wat hem een klein wondje onder zijn voet opleverde. Nog wat gegeten en bijtijds weer naar bed. Morgen wacht weer een attractiepark, Busch Gardens.

Vorige Volgende